sunnuntai 7. syyskuuta 2025

Yhden potin kanavuoka

 Rakastan näitä yhden astian ruokia! Ei tule enempää tiskiä eikä muitakaan vermeitä. Kaikki kypsyy samalla kertaa.

Freesasin ensin pannulla kasvikset. 
Niitähän voi vaihdella sen mukaan, mitä kaapista löytyy.

Otin myös väriä vähän kanoihin.
Pilkoin fileet vähän pienemmiksi.
Laitoin fileet ennen paistamista hetkeksi jugurtti, valkosipuli, chili seokseen marinoitumaan.

Meillä Isäntäkin on alkanut tykkäämään paprikasta, kun se on kypsää.

Vuokaan tuli kanafileet, perunaa, porkkanaa, paprikaa, tomaattipyrettä, kasvislientä ja päälle pippurittuorejuustoa, joka suli uunissa ja antoi samalla hyvää makua liemeen.

Ranskalainen ruusu jatkaa kukkimistaan.

Voi että, olen katsonut Areenasta Unelmapuutarha-ohjelmaa ja kuinka koukuttava ohjelma se onkaan.
Siinä on rosoa ja arkipäivää. Joka jakso on erilainen.
 Ei mitään siloteltua niin kun meillä täällä on totuttu näkemään.
Todella mielenkiintoinen puutarhaohjelma.

Klemmari













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jauhelihapihvi ja lisukkeet

 Söin lounaaksi jauhelihapihvin ja papusalaatin. pavut olivat pienempiä kuin aikaisemmin eikä oikein maistunut miltään. Vaikka laitoin salaa...