Tänään tein kana-riisi-vuuan, siksi, kun huomenna olemme liikenteessä ja on kiva tulla kotiin, kun on ruoka valmiina.
Tämmöset ostin kaupasta mitään tietämättömänä, mitä niistä tekisi.
Katselin netistä ohjeita ja huomasin ne kaikki olevan hyvin saman tyyppisiä.
Joten ei muuta kuin oma pääkoppa asialle ja maustamaan.
Koska ostin naterel kanaa.
Mausteet ensin pannulle, jossa oli oliiviöljyä ja voita.
Mauteena caram masala, inkivääri, paprika, cayennepippuri.
Kun kanat oli paistuneet tovin. Niitä pitää paistaa kunnolla.
Lisäsin salottisipulit ja porkkanan.
Annoin niiden muhia hetken aikaa.
Siinä se.
Liemeksi laitoin tuon valkoisipuli-yrtit sekä kermaa ja vettä.
sekä purkin pohja itse tehtyä ketsuppia.
Niin, aina kun teen vuokaruokia, lisään sekaan linssejä.
Liotan ensin linssit ja riisin, koska ostan ne etnisistä kaupoista.
Nyt se muhii uunissa tunnin verran.
Kerron sitten, miltä maistui.
Klemmari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti