torstai 30. lokakuuta 2025

Siikaa ja salaattia

   On kyllä taas niin kiva, kun saa syödä luonnollista ruokaa, kalaa. Tutulta kalan toimittajalta ostettiin  siikaa. Sitä onkin sen verran että osasta tehtiin graavia. Tänään myös yksi file savustetaan.

Tein siian kanssa papusalaatin. 
Pakkasesta pavut, kun keitän niitä aina sen verran, 
että osan saa pakkaseen kertapusseissa.
Pavut liotan ensin yön yli ja kaadan liotusveden pois.

Siikapalat salaattipedillä.
Siika on hyvä kala. 
Se ei juurikaan muuta kaipaa kuin suola ja pippuri.
Vatsakin tykkää ja toimii kuin kello.

Syökää kalaa!

Klemmari




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää Itsenäisyyspäivää

 Hyvää Suomen Itsenäisyyspäivää! Aamupalakin pitää olla jonkun moinen, jotta jaksaa tämän päivän. Paistettu kananmuna, jossa juustoraastetta...