Mikä onkaan ihanampaa kuin kutsua ystävät koolle ja tarjota heille kastanjoita!
Tällä kertaa laitoin kahteen eri astiaan nuo kastanjat etteivät kaikki kypsy samaan aikaan.
Ja näin ollen saadaan vähän myöhemminkin nauttia lämpimistä kastanjoista.
Ruokailuhan venyy. Kun näitä jokainen nyppii ja kuorii hyvän makuisen pähkinän löytääkseen.
Kivaa puuhaa tämä on, vaikka vähän sotkuista.
Voi kuuluu ehdottomasti kastanjan kaveriksi.
Voissa on vähän lisäaineita, joten sitä on hyvä syödä välillä.
Aivotkin tarvitsee rasvaa.
Jotta pääkoppa pysyy aktiivisena, kannattaa ruokkia sitä.
Kastanjoitten jälkeen söimme salaattia ja
rustiikkinen Galette.
Tässä on ilmakuivattu kinkku, tomaatti, taateli ja oliivi sekä juustoraaste.
Toinen Galette oli kalaisa eli sardiini, oliivi, feta, juustoraaste.
Molemmat pohjat oli tattari ja vain vähän vehnäjauhoa -pohjia.
Lisäksi suola, oliiviöljy sekä loraus vettä.
Vältän vehnäjauhon käyttämistä, vaikka ei mitään sen kummempaa allergia tms, olekaan.
Jotenkin vaan tuntuu, että vehnäjauhoa laitetaan joka paikkaan. Niinpä itse kun tekee ruokaa, voi vaikuttaa asiaan. Vatsakin tykkään tästä ruokavaliosta.
Jälkiruokana oli Ahvenanmaan pannukakku, mansikat ja jugurtista tehty makea lisuke.
Näistä ei kuvaa sitten muistettu ottaakaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti