Ostin pari kesäkurpitsaa, kun omat eivät suostu kasvamaan. Ajatuksena tehdä niistä jokin vuoka ja niinpä tänään se toteutui.
Siivutin kesäkurpitsan ja laitoin kerroksittain siivuja ja paistettua jauhelihaa.
Lisäsin vielä sinihomejuustoa joka väliin.
En itkettänyt siivuja etukäteen, niinpä niistä tuli lientäkin.
Aaaa, että se maistui hyvältä.
Samasta jauhelihasta tein lauantaiksi lihamakaroonilaatikon, jonka vein Poikani perheelle.
Kun kerralla paistaa jauhelihaa, niin siitä saa useampaan eri ruokaan.
Sitten vähän pihakuvia.
Punainen ruusu innostui kukkimaan
Hortensia
Ja toinenkin
Valkokirjokanukka on kivasti lähtenyt kasvamaan
Klemmari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti