torstai 15. toukokuuta 2025

Parsa-pekonipiirakka

 Parsa on nyt juuri sesongissa. Siitä saa loihdittua vaikka mitä näin keväällä. Valitettavasti kotimainen parsa vielä odotuttaa. Mutta sitä pitää paikata ulkolaisella.

Kärtsäsin ensin pannulla pekonin, sipulin ja parsan.
En siis keittänyt parsaa, joka mielestäni tekee siitä mauttoman.

Komeudellaan ei tämä piiras pääse mihinkään kilpailuun, mutta maku korvasi ulkonäön..
Vein tämän mökkituliaisena.
Kyllä maistui kaikille.

Klemmari




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää Itsenäisyyspäivää

 Hyvää Suomen Itsenäisyyspäivää! Aamupalakin pitää olla jonkun moinen, jotta jaksaa tämän päivän. Paistettu kananmuna, jossa juustoraastetta...