Tänään meillä syötin jämäruokaa. Porsaan noisetit oli grillattu viime perjantaina. Mutta jääkaapissa ne säilyi hyvänä. Siis nyt on keskiviikko. Lähes viikko meni säilytyksessä. Hyvä niin.
Kastikkeeseen käytin valkohomejuuston lopun, joka oli jäänyt jääkaappiin.
Laitoin myös palmukaalia kastikkeeseen.
Pilkoin tietty ensin nuo noisetit suuhun sopiviksi paloiksi.
Illan tullen tämän varmaan löytää tiensä leivän päälle.
Näin kastikkeesta saa moneen eri ateriaan.
Tämä komeus syötiin kuoripäällisten perunoitten kanssa.
Lajike oli Annabella.
Siksi tein kuoripäällisiä, jotta keksin huomenna lopuista perunoista jotain kivaa.
Ehkä kanan kanssa. Nekin on grillattu eilen. Ja niitä jäi.
Klemmari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti