Joskus on kiva oikaista - myös ruuanlaitossa. Tänään tein paistettua kanaa ja siihen papusalaatin
Se missä oikaisin, oli tämä salaatti. Tein kaupan valmiista pavusta.
Ajatuksena oli tehdä kik-pavuista, mutta kun niitä ei kaapista löytynyt, tein kidney-pavuista.
Lisäksi tomaattia ja kurkkua kuutioituna, punasipulia, kevätsipulia ja freese salaattia.
Päälle suola ja veriappelsiinistä mehua sekä vinigretteä.
Veriappelsiini korostaa vinigreten makua, joten kannattaa varovasti lisätä.
Kana oli naturellia, joten siihen laitoin suolaa ja sinappia sekä vinigretteä.
Sinappi oli sellaista, jossa oli siemenet mukana.
Todella hyvä ja raikas ruoka.
Ajatukseni jo siintää grillikauteen, johon tämä ruoka soveltuu mainiosti.
Ruoka oli täyttävää ja siitä tuli kylläinen olo.
Meillä tämä pääsi jatkoon.
Klemmari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti