maanantai 23. joulukuuta 2024

Aaton Aaton päiväpala

 Eilen illalla tein pienen iltapalan ranskalaisesta homejuustosta. 

Laitoin lisäksi tomaatteja sekä persimoneja. 
Sekä itse juustoon valkosipulia - reilusti. Ja oliiviöljyä.
Vajaa puoli tuntia uunissa ja ruoka oli valmista.
Sitä sitten noukittiin leivän kanssa ja oli hyvää!

Tänään aaton aattona kävimme kalakauppiaalta ostamassa kaloja ja vähän muutakin.

Shelterin limppu ja siinä päällä rapusalaattia.
Lisäksi kananmunaa ja punakaalisaalaattia.
Nokare eilistä homejuustoa teki pikantin lisän.

Punakaali on kerrassaan mainio salaatin aines.
Tähänkin laitoin vain punasipulia ja pari pikku tomaattia.
Vinigretteä, öljyä ja suolaa.
Siinä se.
Kyllä tälläkin nälkä lähtee. 
Eikä tarvi taistella kilojen kanssa.

Tuo salaatti on hyvä, nytkin ajattelin että sitä syödään vielä illalla jonkun muun lisukkeen kanssa.

Illalla haemme vielä savukalat.

Kyllä tästä hyvä Joulu tulee!

Klemmari






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kanaa ja salaattia

 Jösses, kun tuli hyvää ruokaa. Ostin eilen kanafileitä naturellina ja maustoin itse. Paistoin ne uunissa jo illalla valmiiksi. Tänään tein ...