perjantai 18. huhtikuuta 2025

Pitkäperjantain ruoka

Hyvää Pääsiäistä!

 Meillä syötiin tänään kirjolohta japanilaisittain maustettuna sekä viipaleperunat ja pannulla paistetut parsat. 


Tämä idean otin Aromipajasta, mutta muutin hieman reseptiä.
Asia, joka kuulosti hyvältä, oli perunat kuorineen. Hyvin pestynä.
Mutta huljutin perunoita väljässä vedessä jonkin aikaa sekä 
maustoin ne myös tuossa isossa astiassa. 
Näin sain viipaleiden joka sivulle maustetta.
Mausteena suola, pippuri, valkosipuli, oliiviöljy sekä voi.

Huomiseksi onkin kanapata valmiina.

Klemmari








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää Itsenäisyyspäivää

 Hyvää Suomen Itsenäisyyspäivää! Aamupalakin pitää olla jonkun moinen, jotta jaksaa tämän päivän. Paistettu kananmuna, jossa juustoraastetta...