Sienipastaa teki mieli eikä siinä auttanut muuta kuin ryhtyä tekemään. Kuivattuja sieniä meillä on varmaan koko loppuelämäksemme. Tai jos tulee huonoja sienivuosia, on varastossa ainakin.
Kastikkeeseen tuli:
Kourallinen kanttarelleja
Kourallinen suppiksia
Kourallinen mustaa torvisientä
iso sipuli
valkosipulin kynsi
jalopeno
suippopaprika
Sipulikeiton loput
Ensin tietenkin liotin sieniä vajaa puoli tuntia.Sipulikeittoakin oli niin pieni erä, joten heitin ne tähän soosiin, Olihan se tehty hyvistä aineista.
Sitten kuullotin em. ainekset kaikessa rauhassa
Lisäsin cream freshin ja pari siivua maukasta Koskenlaskijaa.
Loraus vinigretteä.
Suola ja mustapippuri
Annoksen päällä kolmen juuston raastetta sekä
eilen tehdyt tomaatit sekä savulohta.
Tomaatit oli niin kovia ja kalseita että tein niistä vähän niin kuin salsaa.
Hyvä sörsseli.
Klemmari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti