maanantai 3. helmikuuta 2025

Paimenen paistos

 Ylimääräistä perunamuusia ei kannata heittää pois. Siitä voi tehdä vaikka paimenen paistosta.

Tällä kertaa en käyttänytkään jauhelihaa tässä, vaan tein Wigrenin Chorizo snack makkarasta. Se on muuten hyvä makkara moneen eri ruokaan laitettuna. Maukas ja pientä tulisuutta. Sopivasti.

Vanha Arabia vuoka toimi mainiosti

Muusiin lisäsin:
maitoa n. 2 dl
1 kananmuna
juustoraastetta
herneitä
pinaattia

Makkarakastike:
Chozo paketti (=4 pötköä)
Sipuli
Valkosipuli
Kuivattuja kanttarellejä kourallinen
Vinigrette
Chilikastike
Luumuhillon pohjat (tuomaan makeutta)

Ensin kastike vuuan pohjalle ja muusi päälle.
Kaiken kukkuraksi laitoin vielä juustoraastetta päälle.

Hyvä, maukas ruoka!

Klemmari




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kanaa ja salaattia

 Jösses, kun tuli hyvää ruokaa. Ostin eilen kanafileitä naturellina ja maustoin itse. Paistoin ne uunissa jo illalla valmiiksi. Tänään tein ...