Ylimääräistä perunamuusia ei kannata heittää pois. Siitä voi tehdä vaikka paimenen paistosta.
Tällä kertaa en käyttänytkään jauhelihaa tässä, vaan tein Wigrenin Chorizo snack makkarasta. Se on muuten hyvä makkara moneen eri ruokaan laitettuna. Maukas ja pientä tulisuutta. Sopivasti.
Vanha Arabia vuoka toimi mainiosti
Muusiin lisäsin:
maitoa n. 2 dl
1 kananmuna
juustoraastetta
herneitä
pinaattia
Makkarakastike:
Chozo paketti (=4 pötköä)
Sipuli
Valkosipuli
Kuivattuja kanttarellejä kourallinen
Vinigrette
Chilikastike
Luumuhillon pohjat (tuomaan makeutta)
Ensin kastike vuuan pohjalle ja muusi päälle.
Kaiken kukkuraksi laitoin vielä juustoraastetta päälle.
Hyvä, maukas ruoka!
Klemmari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti