Makkarapata. Mihin ihmeen jalkoihin on jäänyt makkarapata. Netti on täynnä reseptiikkaa, on makkaravuokaa, makkarapaistosta, makkarakeittoa, makkara sitä sun tätä. Muttei makkarapataa. Se on menneitten vuosikymmenten ruokaa. Helppoa, lähes yhden potin ruokaa. Minä paistoin makkarat erikseen pannulla. Mutta muuten kaikki tapahtuu yhdessä kattilassa, padassa tms.
Kärtsäsin ensin perunat, sipulit, fenkolin ja porkkanan ja chilin.
Kun ne oli saanut kunnolla väriä, lisäsin kasvisliemen sekä fenkolin "hörsöt" ja laakerinlehdet.
Tällä moodilla pata sai muhia niin kauan kun kasvikset oli kylpsiä. Sitten lisäsin erikseen paistetut makkarat.
Tulikin todella maukas ja vahvat maut omaava pata.
Sopi hyvin sadepäivään.
Tästä on vielä pariin kolmeen päivään ruokaa.
Klemmari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti