torstai 8. elokuuta 2024

Hyvää sekaruokaa

 Niin kuin olen jo aiemmin postannut, olen sekaruokailija. Vaikkakin käytän paljon kasviksia ja juureksia, lihaa, kalaa ja kanaa meillä myös syödään. Valikoin toki, mistä mitäkin ostan. 

Eilen oli REKO-päivä.

Hurja, miten iso ja komea fenkoli! Siitä riittää ruokaa moneksi kertaa.
Pilkoin ja pakastin tuon varsiosuuden, jotta saan talven aikaan hyvää soosia.
Rakastan sooseja.

Ostin myös kaksi savustettua lohimedaljonkia.

Tein vihreän soosin, kun kerran oli lähipinaattia saatavilla.
Lisäksi pari tomaattia ja valkosipulia. Cream frechiä lopuksi ja suolaa.
Simppeli soosi.

Keitettyä kananmunaa ja murua, jossa oli kukkakaalia, sipulia, valkosipulia ja viime viikolla keitettyä spelttihelmeä. Maustoin ne paprikalla ja kurkumalla sekä pikkusen suolaa.
Yksinkertaista mutta hyvää ja täyttävää ruokaa.


Klemmari





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lauantain kana

 Tänään tein kanaa lauantain kunniaksi. Ostin Naapurin Maalaiskanaa Korean BBQ mausteisena. Ajattelin tehdä satsin niine hyvineen, mutta lis...