Joulu on myös kiitollisuuden aikaa. Kautta aikojen olen tavalla tai toisella laittanut ruokaa heille, jotka eivät sitä itse sitä tee. Itse tehty ruoka on niin ihanan maukasta.
Eilen päätin, että tänään meille tulee brunssivieraita. Kutsuimme koolle heidät, jotka ovat olleet mukanamme auttamassa tässä syksyisessä muutossa.
Pöydästä löytyy
Riisivanukasta ja mansikkakiisseliä
Silli-kananmunaleipiä
Bruchettaleipipä
Joulupullaa
Maustekakkua
Pipereitä
Raparperimehua
Kahvia
Simppeliä tarjottavaa, mutta kyllä ne maistui.
Aina on ihana kutsua ihmisiä saman pöydän äärelle.
Nytkin saimme mm. tutustua uusiin naapureihimme.
Eulaalia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti