sunnuntai 17. joulukuuta 2023

Brunssipäivä

 Joulu on myös kiitollisuuden aikaa. Kautta aikojen olen tavalla tai toisella laittanut ruokaa heille, jotka eivät sitä itse sitä tee. Itse tehty ruoka on niin ihanan maukasta. 

Eilen päätin, että tänään meille tulee brunssivieraita. Kutsuimme koolle heidät, jotka ovat olleet mukanamme auttamassa tässä syksyisessä  muutossa. 

Pöydästä löytyy
Riisivanukasta ja mansikkakiisseliä
Silli-kananmunaleipiä
Bruchettaleipipä
Joulupullaa
Maustekakkua
Pipereitä
Raparperimehua
Kahvia

Simppeliä tarjottavaa, mutta kyllä ne maistui.


Aina on ihana kutsua ihmisiä saman pöydän äärelle.
Nytkin saimme mm. tutustua uusiin naapureihimme.

Eulaalia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lauantain kana

 Tänään tein kanaa lauantain kunniaksi. Ostin Naapurin Maalaiskanaa Korean BBQ mausteisena. Ajattelin tehdä satsin niine hyvineen, mutta lis...