Eilen meillä oli taas hyvä syy juhlia. Isännän sädehoito (30 kertaa) tuli päätökseen ja sehän tiesi juhlia.
Tein pitkästä aikaa kyljyksiä. Olen tällä ohjeella tehnyt siitä asti, kun sain Pirkko Arstilan keittokirjan käteeni. Aikaa siitä onkin jo kulunut ainakin melkein 30 vuotta. Sieltä löytyy ohje.
Possun liha on sulavampaa kuin naudan liha.
Tervetuliaismalja otettiin näistä maljoista.
Pöytäliinaa sovteltiin, kun se olikin pyöreä eikä meillä ole pyöreää pöytää.
Liina on italialainen ja tykästyin näihin väreihin niin, että se piti saada.
Sen enempää tutkimatta.
Nipistin reunat liinan alle niin, ettei se roiku jaloissa.
Kyljykset
Punajuurisalaatti pannulla haudutettu.
Lisäksi siinä oli omenaa ja purjoa.
Tonen salaatti oli papusalaatti
Jälkiruokana oli uunissa paistetut banaanit pikkuleipämurislla kuorrutettuna.
Oli todella kiva ilta Ystävien kanssa. Syötiin ja pelailtiin.
Klemmari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti