sunnuntai 9. marraskuuta 2025

Kyljykset ja salaatit

 Eilen meillä oli taas hyvä syy juhlia. Isännän sädehoito (30 kertaa) tuli päätökseen ja sehän tiesi juhlia.

Tein pitkästä aikaa kyljyksiä. Olen tällä ohjeella tehnyt siitä asti, kun sain Pirkko Arstilan keittokirjan käteeni. Aikaa siitä onkin jo kulunut ainakin melkein 30 vuotta. Sieltä löytyy ohje. 

Possun liha on sulavampaa kuin naudan liha. 



Tervetuliaismalja otettiin näistä maljoista.

Pöytäliinaa sovteltiin, kun se olikin pyöreä eikä meillä ole pyöreää pöytää.
Liina on italialainen ja tykästyin näihin väreihin niin, että se piti saada.
Sen enempää tutkimatta.

Nipistin reunat liinan alle niin, ettei se roiku jaloissa.

Kyljykset

Punajuurisalaatti pannulla haudutettu.
Lisäksi siinä oli omenaa ja purjoa.

Tonen salaatti oli papusalaatti

Jälkiruokana oli uunissa paistetut banaanit pikkuleipämurislla kuorrutettuna.
Oli todella kiva ilta Ystävien kanssa. Syötiin ja pelailtiin.

Klemmari












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää Itsenäisyyspäivää

 Hyvää Suomen Itsenäisyyspäivää! Aamupalakin pitää olla jonkun moinen, jotta jaksaa tämän päivän. Paistettu kananmuna, jossa juustoraastetta...