Juhannuskin oli ja meni. Meillä tuo aika onkin mennyt vauhdikkaasti, kun vieraita on ollut yökylässä ja ruokailemassa. Mutta on ollut kivaa tavata tuttuja ja tehdä ruokaa.
Mansikkakakkua tuli syötyä useammankin kerran
Kirsikoita pitää olla joka Juhannus
Keskikesän juhlaan sinivalkoista
Uusia perunoita ja erilaisia kaloja syötiin Juhannusaattona
Suomen lippukin liehui
Ensimmäinen kukka ranskalaisessa ruusussa auki
Pienet kuusamatkin kukkivat
Sain vierailta upeat pionit
Kattaus 7:lle henkilölle
Sarpanevan padallinen lohikeittoa, joka tehtiin Juhannuksen loppukaloista.
Todella maukas ja maistui myös vieraille.
Keiton kanssa oli saaristolaisleipää ja päälle laitettiin Oivariini.
Jälkiruokana oli pannari pari eri hillolla maustettuna.
Sen päälle juotiin kahvit.
Simppeliä ja hyvää ruokaa.
Klemmari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti