maanantai 2. joulukuuta 2024

Marmatusta

Pyydän anteeksi jo tässä heti aluksi, kun varmasti hypin jonkun varpaille ja ainakin pahoitan jonkun mielen. 

 Mua sitten ihmetyttää tämä vege-hypetys, mikä nyt on täällä Suomessa valloillaan. Eihän sen pitäisi hämmästyttää, täällähän mennään aina ensimmäisenä puuhun ja sitten vasta mietitään, oliko tämä hyvä juttu.  Kunhan vaan saadaan olla ensimmäisiä. Vähän niin kun näyttämässä muille tietä. Kuinka hyviä me ollaankaan.

Olen entinen kasvissyöjä, joten tiedän, mitä sekin on.  Muutin silloin aikoinaan ruokavaliooni kasvisvoittoiseksi, koska minulla oli astma. Siis terveydellisistä syistä. Joka ilmeisesti johtui aivan vääristä ruokatottumuksista. Koska astmaa ei ole ollut vuosikymmeniin. Kävin homeopaatin luona ja hän ruoti jokapäiväistä ruokavaliooni.

Nykyään olen sekasyöjä ja voin hyvin. Olen 7-kymmpinen mummeli ja täynnä elämää. Minulla on kaksi poikaa, joten tunnen olevani normaali nainen. Veriarvot yms. ovat hyvällä tolalla. Meidät täällä Pohjolassa on luotu sekaruuan syöjiksi. Meillä on vaihtelevat vuodenajat, talvella syödään tuhdimmin kuin kesällä. Me olemme saaneet jo geeniperimänä nämä tietyt asiat.

Seuraan tiiviisti maailmalta tulevia ruokaviestejä. Siellä ei  ole näkyvissä tätä ihme hypetystä. Luin myös tutkimuksen ihmisten terveydestä. Siinä kävi ilmi, että tämän päivän kasvissyöjät käyvät enemmän  lääkärissä kuin sekasyöjät. Mitähän puutostiloja heille tuleekaan kapealla ruokavaliolla?.

Silti lihavuudenkin kanssa monikin tuskailee. Missä vika, kun kasvisvalio ei pure?

Me syömme hirmuisesti kaikkea sellaista ruokaa, jota meidän solut eivät tunnista. 

Koska viimeksi olet katsonut ruokapaketin tuoteselostetta?





Klemmari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kanaa ja salaattia

 Jösses, kun tuli hyvää ruokaa. Ostin eilen kanafileitä naturellina ja maustoin itse. Paistoin ne uunissa jo illalla valmiiksi. Tänään tein ...