Jääkaapissa oli jo pari- kolme päivää sitten paistetut kanan (broilerin) rintafileet. Marinoin ne itse ennen paistamista jugurtissa ja vahvassa maustesekoituksessa ja näin ollen ne olivat hyvän makuiset.
Niinpä niistä syntyi nyt keitto. Keitot ovat siitä hyviä, kun ne vain paranee lämmitettäessä.
Vahva mausteinen keitto.
Keittoon tuli:
Valkokaalia (vanha loppu)
Porkkana
Sipuli
Valkosipuli
Pari varsisellerin vartta
Paprikaa
Näitä kasviksia ensin kypsyttelin öljyssä
Sitten lisäsin Kanalientä niin että kasvikset hyvin peittyivät.
Lisäsin myös pilkotut kanan palat
Currytahnaa
Vinigretteä
Porkkana-munaspagettia
Papuja
Ainakin näitä tässä keitossa on.
Keittoon voi toki laittaa mitä sieltä omasta kaapista löytyy.
Hyvä siitä tulee, kun vaan rohkeasti maustaa.
Klemmari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti