Pakastinta kaivelemalla löysin pienen Dexter sisäfileen. Se oli juuri sopivan kokoinen näin kahden aikuisen ruuaksi. Tosin siitäkin tuli kaksi eri ateriaa.
Sukaloin filesiivut kapeammiksi.
Mausteena vinigrette, valkosipuli, keltasipuli, porkkana, pensaspapu, chili, kuivattu paprika, suola ja taateli antamaan makeutta.
Spelttihelmi sai kaverikseen punaisia linssejä.
Kun nämä oli kypsiä, lisäsin tomaattimurskaa ja suolaa.
Niin ja chiliä tuli tähänkin.
Kiva purutuntuma.
Helposti sulavaa, ravitsevaa ruokaa.
Jätin pienen palan fileestä seuraavaan kertaa varten.
Siitä tuli neljä pihviä, jotka marinoin yön yli.
Nuijin ne vielä hyvin ohuiksi, koska ne tuli salaatin kanssa syötäviksi.
Salaatissa oli etikkasieniä ja oliiveja makua antamassa.
Itse tehty valkosipulipatonki ja keitetty kananmuna antoi ruokaisuutta.
Klemmari
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti